Produmex WMS

Een Warehouse Management systeem helpt u om uw logistieke processen te stroomlijnen.

Warehouse Management met Produmex WMS is een complete oplossing voor SAP Business One die uw logistieke processen transformeert tot operaties die de productiviteit en winstgevendheid in uw supply chain verbeteren. Het Warehouse Management System ondersteunt meerdere magazijnen en gebruikers, waarbij grote transactievolumes realtime en op een efficiënte wijze worden verwerkt.

Vandaag de dag zijn de meeste bedrijven onderdeel van een wereldwijde supply chain die snelheid, wendbaarheid, traceerbaarheid en vaak compliancy vereist. Magazijnbeheer met Produmex WMS levert de belangrijkste magazijnfunctionaliteit en blijft aanpasbaar.

De kracht van Warehouse Management ligt in de volledige dekking van de eisen. Van eenvoudige voorraadtransacties en route ondersteuning tot klant specifieke voorraad toewijzingsstrategieën. Dankzij het geavanceerde beheer van batchkenmerken en de complete achterwaartse en voorwaartse traceerbaarheid die door Warehouse Management met Produmex WMS wordt geboden, kunnen klanten snel en eenvoudig volledig compliant worden.

B1Fox Produmex-SAP koppeling